Navrhněte své studentské zástupce!

 

jen do pátku 23.11. do 24 hodin můžete podávat návrhy na své zástupce v Akademickém senátu LF UP.

 

Pokud znáte někoho, kdo by podle Vás dobře reprezentoval studenty a kdo by uměl prosazovat názory a vznášet připomínky za studenty celé naší lékařské fakulty, navrhněte ho do Akademického senátu LF! Studenti tvoří do třetinu z celkového počtu 36 senátorů, a senát významnou měrou ovlivňuje dění na naší LF (schvalováním kurikula a rozvrhů počínaje a volbou děkana konče). Zvolte si lidi, kteří budou dobře hájit vaše zájmy!

 

Své návrhy můžete podávat do pátku 23.11. na vrátnici TÚ. Zde jsou k dispozici formuláře, na kterých vyplníte jméno, příjmení, studijní ročník a obor studia navrhovatele a jméno, příjmení, ročník, obor studia, a pokud možno i podpis kandidáta (bez jeho podpisu nemůže být kandidát zařazen na volební listinu kandidátů!). Návrhy můžete psát i ručně na jakýkoliv papír, ale musí obsahovat všechny výše uvedené informace.

 

Lépe je podat návrhů na senátory co nejvíce, do senátu bude zvoleno dvanáct s nevyšším počtem hlasů, ale zbývající jsou vedeni jako náhradníci a v případě rezignace či ukončení studia „aktivních senátorů“ automaticky nastupují na jejich místa podle počtu hlasů obdržených v senátních volbách.

 

 

Jan Václavík,

Daniela Jelenová,

členové volební komise za studenty

 

[zpět na úvodní stranu]